Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Radio Logo
The station's stream will start in null sec.
Listen to Edi Rama Podcast in the App
Listen to Edi Rama Podcast in the App
(171,489)
Save favourites
Alarm
Sleep timer
Save favourites
Alarm
Sleep timer
HomePodcastsGovernment
Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Podcast Edi Rama Podcast
Podcast Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Edi Rama
add
Prime Minister of Albania More
Prime Minister of Albania More

Available Episodes

5 of 13
 • Të ftuar, krijuesit e tre destinacioneve speciale në Shqipëri, Mrizit të Zanave, Kazermës së Cerenit dhe Fustanellës
  Episodi 9, Sezoni 1
  2/6/2023
  56:04
 • “NOTRE-DAME DE PARIS”
  Podcasti FLASIM - Episodi 8, Sezoni 1 Elhaida Dani, ylli shqiptar që sjell NOTRE-DAME DE PARIS në Air Albania Stadium
  26/5/2023
  49:21
 • “Blu Bradhërs”
  Podkasti FLASIM- Sezoni 1, Episodi 7
  20/5/2023
  44:51
 • “Vajza me Motora”
  Sezoni 1, Episodi 6 - Një vajzë të rrallë, të cilën fatkeqësisht e kam njohur vetëm para një jave, por që një ditë do ta njohin të gjithë, si krijuesen e autoveturës së parë të markës shqiptare
  13/5/2023
  36:31
 • “Saranda”, me të ftuar një personazh që pakkush ia ka dëgjuar emrin ndonjëherë, por që shumëkush do t’ia mësojë në vitet që kemi përpara…
  Sezoni 1, Episodi 5
  6/5/2023
  30:32

More Government podcasts

About Edi Rama Podcast

Prime Minister of Albania
Podcast website

Listen to Edi Rama Podcast, Rio Grande Guardian's Podcast and Many Other Stations from Around the World with the radio.net App

Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Download now for free and listen to the radio easily.

Google Play StoreApp Store