PodcastsBusinessΘα Σας Ειδοποιήσουμε

Θα Σας Ειδοποιήσουμε

Κωνσταντίνος Κίντζιος - Σπύρος Ανδριανός
Θα Σας Ειδοποιήσουμε
Latest episode

340 episodes

  • Θα Σας Ειδοποιήσουμε

    340 | Από τα λούσα των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, στο ΥΠΟΓΕΙΟ της μαμάς! | Θα Σας Ειδοποιήσουμε 🔔

    29/12/2025 | 53 mins.

    Προσθέστε χρήματα στον επενδυτικό σας λογαριασμό στη Freedom24 μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2025 και χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο κωδικό προσφοράς για να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ μετοχές!https://tinyurl.com/3cjpyfj5Πώς να αποκτήσετε τις δωρεάν μετοχές:https://tinyurl.com/3cjpyfj5Προσθέστε χρήματα στον επενδυτικό λογαριασμό σας σε ευρώ ή το αντίστοιχο ποσό σε δολάρια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 και κερδίστε έως και 20 δωρεάν μετοχές! 1 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΗ: Προσθέστε τουλάχιστον 1.000–4.999€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τον κωδικό WELCOME1. 4 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ: Προσθέστε τουλάχιστον 5.000–19.999€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τους κωδικούς WELCOME5 και WELCOME1. 10 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ: Προσθέστε τουλάχιστον 20.000–49.999€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τους κωδικούς WELCOME20, WELCOME5 και WELCOME1. 20 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ: Προσθέστε τουλάχιστον 50.000€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τους κωδικούς WELCOME50, WELCOME20, WELCOME5 και WELCOME1.https://tinyurl.com/3cjpyfj5Σημειώσεις: Η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατοίκους της ΕΕ. Οι κωδικοί προσφοράς WELCOME1, WELCOME5, WELCOME20 και WELCOME50 παρατείνονται έως τις 31.12.2025. Η προσφορά ισχύει για πελάτες που έχουν εγγραφεί μεταξύ 01.08.2025 και 31.12.2025. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αναπληρώσεις λογαριασμών που πραγματοποιούνται από 01.08.2025 έως 31.12.2025. In collaboration with https://www.financialeuropeans.com/ Σημαντικό: Ο κωδικός προσφοράς μπορεί να εισαχθεί μόνο στην έκδοση desktop της πλατφόρμας.*Κεφάλαιο σε κίνδυνο. Οι προβλέψεις και τα οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών αποδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο ειδικό.Σε αυτό το επεισόδιο, καλεσμένη η Δήμητρα Νίκα, ιδρύτρια του MYA, και μιλάμε ανοιχτά για όλα όσα συνήθως μένουν εκτός κάμερας 👀"Θα Σας Ειδοποιήσουμε" 🔔Το No1 Business Show της χώρας!👉 Όσα ψιθυρίζονται στα “πηγαδάκια” των διαδρόμων των εταιρειών.👉 Όσα θα έπρεπε να λέγονται και να συζητούνται με ανοιχτές εταιρικές πόρτες.👉 Όσα πολλοί δειλιάζουμε να κοινοποιήσουμε εκεί που πρέπει.👉 Όσα “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”.Όλα αυτά και πολλά ακόμα θέματα εργασιακής κουλτούρας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ανεργίας, δεξιοτήτων και Industry 4.0, βγαίνουν για 1η φορά αφιλτράριστα στον αέρα!Business επικαιρότητα, χωρίς αναστολές, με χιούμορ και έντονη διάδραση με όλους εσάς!Παρουσιάζουν:💠 Κωνσταντίνος Κίντζιος (@kkintzios)💠 Σπύρος Ανδριανός (@spyrando)

  • Θα Σας Ειδοποιήσουμε

    339 | Προστατέψτε τα παιδιά σας από το ΑΙ | Θα Σας Ειδοποιήσουμε 🔔

    26/12/2025 | 57 mins.

    Προσθέστε χρήματα στον επενδυτικό σας λογαριασμό στη Freedom24 μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2025 και χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο κωδικό προσφοράς για να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ μετοχές!https://tinyurl.com/3cjpyfj5Πώς να αποκτήσετε τις δωρεάν μετοχές:https://tinyurl.com/3cjpyfj5Προσθέστε χρήματα στον επενδυτικό λογαριασμό σας σε ευρώ ή το αντίστοιχο ποσό σε δολάρια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 και κερδίστε έως και 20 δωρεάν μετοχές!1 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΗ:Προσθέστε τουλάχιστον 1.000-4.999€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τον κωδικό WELCOME1.4 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ:Προσθέστε τουλάχιστον 5.000-19.999€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τους κωδικούς WELCOME5 και WELCOME1.10 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ:Προσθέστε τουλάχιστον 20.000-49.999€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τους κωδικούς WELCOME20, WELCOME5 και WELCOME1.20 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ:Προσθέστε τουλάχιστον 50.000€ στον λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε τους κωδικούς WELCOME50, WELCOME20, WELCOME5 και WELCOME1.https://tinyurl.com/3cjpyfj5Η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατοίκους της ΕΕ.Οι κωδικοί προσφοράς WELCOME1, WELCOME5, WELCOME20 και WELCOME50 παρατείνονται έως τις 31.12.2025.Η προσφορά ισχύει για πελάτες που έχουν εγγραφεί μεταξύ 01.08.2025 και 31.12.2025.Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αναπληρώσεις λογαριασμών που πραγματοποιούνται από 01.08.2025 έως 31.12.2025.In collaboration with https://www.financialeuropeans.com/Σημαντικό!Ο κωδικός προσφοράς μπορεί να εισαχθεί μόνο στην έκδοση desktop της πλατφόρμας.*Κεφάλαιο σε κίνδυνο. Οι προβλέψεις και τα οι προηγούμενες αποδόσεις δεν είναι αξιόπιστοι δείκτες μελλοντικών αποδόσεων. Είναι απαραίτητο να κάνετε τη δική σας ανάλυση πριν κάνετε οποιαδήποτε επένδυση. Εάν χρειάζεται, θα πρέπει να αναζητήσετε προσεκτικά ανεξάρτητη επενδυτική συμβουλή από πιστοποιημένο ειδικό.Καλεσμένος ο Δημήτρης Δημητριάδης, ένας άνθρωπος που δεν μιλά θεωρητικά για το A.I., αλλά το ζει, το διδάσκει και κάνει ομιλίες γι’ αυτό στο εξωτερικό. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά.Η συζήτηση με τη σειρά"Θα Σας Ειδοποιήσουμε" 🔔Το Νο1 Business Show της χώρας!👉 Όσα ψιθυρίζονται στα “πηγαδάκια” των διαδρόμων των εταιρειών.👉 Όσα θα έπρεπε να λέγονται και να συζητούνται με ανοιχτές εταιρικές πόρτες.👉 Όσα πολλοί δειλιάζουμε να κοινοποιήσουμε εκεί που πρέπει.👉 Όσα “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”.Όλα αυτά και πολλά ακόμα θέματα εργασιακής κουλτούρας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ανεργίας, δεξιοτήτων και Industry 4.0, βγαίνουν για 1η φορά αφιλτράριστα στον αέρα!Business επικαιρότητα, χωρίς αναστολές, με χιούμορ και έντονη διάδραση με όλους εσάς!Παρουσιάζουν:💠 Κωνσταντίνος Κίντζιος (@kkintzios)💠 Σπύρος Ανδριανός (@spyrando)

  • Θα Σας Ειδοποιήσουμε

    338 | Τα backstage από τον Πρωθυπουργό | Θα Σας Ειδοποιήσουμε 🔔

    24/12/2025 | 29 mins.

    Το πιο ολοκληρωμένο course, με πραγματικά cases, για εξέλιξη καριέρας ή/και αλλαγή θέσης, τμήματος, εταιρείας, κλάδου, μορφής εργασίας.5+ ώρες conversational knowledge, βασισμένο στα δικά σας μηνύματα και ανησυχίες.Κάν’το δικό σου εδώ: https://reboot.notifyshow.gr/Timestamps 00:00 Intro 01:04 Παρωπιδάκηδες 14:46 Reboot Your Career“Θα Σας Ειδοποιήσουμε” 🔔Το Νο1 Business Show της χώρας!👉 Όσα ψιθυρίζονται στα “πηγαδάκια” των διαδρόμων των εταιρειών.👉 Όσα θα έπρεπε να λέγονται και να συζητούνται με ανοιχτές εταιρικές πόρτες.👉 Όσα πολλοί δειλιάζουμε να κοινοποιήσουμε εκεί που πρέπει.👉 Όσα “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”.Όλα αυτά και πολλά ακόμα θέματα εργασιακής κουλτούρας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ανεργίας, δεξιοτήτων και Industry 4.0, βγαίνουν για 1η φορά αφιλτράριστα στον αέρα!Business επικαιρότητα, χωρίς αναστολές, με χιούμορ και έντονη διάδραση με όλους εσάς!Παρουσιάζουν:💠 Κωνσταντίνος Κίντζιος ( @kkintzios )💠 Σπύρος Ανδριανός ( @spyrando )

  • Θα Σας Ειδοποιήσουμε

    337 | Από τον ΣΤΑΒΛΟ, στην πιο ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Συμβουλευτική της χώρας! ft. BSS | Θα Σας Ειδοποιήσουμε 🔔

    22/12/2025 | 50 mins.

    Μια συζήτηση με τον Ευστάθιο Λιακόπουλο (BSS) γύρω από το πού κατευθύνεται σήμερα το χρήμα, πώς αλλάζει το επιχειρηματικό περιβάλλον και γιατί πολλά διαχρονικά προβλήματα στις επιχειρήσεις παραμένουν άλυτα.Μιλάμε για την ψηφιοποίηση, τον ρόλο των συμβούλων, τη σημασία του οράματος, αλλά και για καίρια ζητήματα όπως η έλλειψη προσωπικού, το HR, η εμπιστοσύνη μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών και η απουσία ουσιαστικών επενδύσεων στους ανθρώπους.Η συζήτηση επεκτείνεται στη συνεργασία με το Δημόσιο, στη χρηματοδότηση και στο τι σημαίνει να ξεκινάς από το μηδέν και να χτίζεις κάτι δικό σου.💠 Ακολούθησε την BSS:Facebook: / @bss_plusInstagram: / @bss_plusLinkedIn: / @bss-plusTikTok: / @efstathiosliakopoulosΗ συζήτηση με τη σειρά00:00 Intro02:31 Κινείται το χρήμα προς λάθος κατεύθυνση;04:25 Ψηφιοποίηση στις επιχειρήσεις07:41 Τι γνώμη έχει η αγορά για τους συμβούλους;09:49 Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν όραμα;13:06 Γιατί πρέπει οι επιχειρήσεις να προλαβαίνουν τις εξελίξεις;14:51 Πρόβλημα εύρεσης προσωπικού18:29 Ο φιλότιμος δεν αναγνωρίζεται19:58 Έχουμε γεμίσει τίτλους22:26 Το πρόβλημα του HR24:46 Γιατί δεν επενδύουν οι εταιρείες στους εργαζόμενους;26:14 Συνεργασία με Δημόσιο31:18 Πώς μπαίνεις στο κομμάτι της συμβουλευτικής;33:28 Γιατί οι εργαζόμενοι δεν εμπιστεύονται τους εργοδότες;39:39 Πώς βρίσκει κάποιος χρηματοδότηση;43:19 Πώς είναι να ξεκινάς από το τίποτα και να φτιάχνεις κάτι δικό σου;"Θα Σας Ειδοποιήσουμε" 🔔Το Νο1 Business Show της χώρας!👉 Όσα ψιθυρίζονται στα “πηγαδάκια” των διαδρόμων των εταιρειών.👉 Όσα θα έπρεπε να λέγονται και να συζητούνται με ανοιχτές εταιρικές πόρτες.👉 Όσα πολλοί δειλιάζουμε να κοινοποιήσουμε εκεί που πρέπει.👉 Όσα “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι”.Όλα αυτά και πολλά ακόμα θέματα εργασιακής κουλτούρας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ανεργίας, δεξιοτήτων και Industry 4.0, βγαίνουν για 1η φορά αφιλτράριστα στον αέρα!Business επικαιρότητα, χωρίς αναστολές, με χιούμορ και έντονη διάδραση με όλους εσάς!Παρουσιάζουν:💠 Κωνσταντίνος Κίντζιος (@kkintzios)💠 Σπύρος Ανδριανός (@spyrando)

  • Θα Σας Ειδοποιήσουμε

    336 | Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ, Αγρότες!

    16/12/2025 | 1h 6 mins.

    Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για πρώτη φορά στο Νο1 Business Podcast της Ελλάδας, ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.Μαζί με τους οικοδεσπότες της εκπομπής, Κωνσταντίνο Κίντζιο και Σπύρο Ανδριανό, συζητάει για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας με τον γνωστό, αυθεντικό και αφιλτράριστο τρόπο που προσεγγίζει η εκπομπή όλες τις θεματολογίες.*Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13/12/2025 στις 10:30πμSocial Media Κυριάκου Μητσοτάκη Facebook: https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis Instagram: https://www.instagram.com/kyriakos_/ X: https://x.com/kmitsotakis TikTok: https://www.tiktok.com/@kyriakosmitsotakis_ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kyriakosmitsotakis/ YouTube: https://www.youtube.com/@kyriakoswebtvΗ συζήτηση με τη σειρά 00:00 Intro 01:36 Προτελευταίοι στην Ευρώπη, πάνω μόνο από τη Βουλγαρία 06:18 Έχει κάνει η Κυβέρνηση το καλύτερο που μπορεί για τα οικονομικά του πολίτη; 08:10 Γίνεται επαρκής έλεγχος στις αγορές; 11:19 Πώς εξηγείται ότι μειώνονται οι φόροι, αλλά αυξάνονται τα έσοδα του κράτους; 15:18 ΟΠΕΚΕΠΕ 24:52 Είναι δίκαια τα αιτήματα των αγροτών; 26:17 Γιατί επιτρέπουμε να κλείνουν οι δρόμοι; 28:58 Η παγκόσμια πρωτοτυπία του φόρου προκαταβολής 30:00 Είναι επαρκής η ανταποδοτικότητα των φόρων μας; 33:59 Κάρτα αναπηρίας και σπασμένα πεζοδρόμια 36:44 Νέος ΚΟΚ 40:20 Τι θα γίνει με την κίνηση στους δρόμους; 43:23 Δίνει το κράτος επαρκή κίνητρα για αποκέντρωση; 46:31 Τι μισθός χρειάζεται για να νοικιάσεις πλέον ένα σπίτι; 50:17 Πώς αντιμετωπίζουμε την αυξανόμενη βία των ανηλίκων; 51:52 Ασφάλεια και μικροεγκληματικότητα 54:55 Τα λάθη των Τεμπών 58:17 Αυτοαξιολόγηση 01:00:51 Η «συγγνώμη» που δεν έχει πει ο Πρωθυπουργός 01:02:06 Γιατί σταμάτησαν τα διαγγέλματα; 01:03:29 Τι θα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν ήταν πολιτικός;«Θα Σας Ειδοποιήσουμε» 🔔Το Νο1 Business Show της χώρας. Όσα ψιθυρίζονται στα «πηγαδάκια» των διαδρόμων των εταιρειών. Όσα θα έπρεπε να λέγονται και να συζητούνται με ανοιχτές εταιρικές πόρτες. Όσα πολλοί δειλιάζουμε να κοινοποιήσουμε εκεί που πρέπει. Όσα «ο κόσμος το ’χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι».Θέματα εργασιακής κουλτούρας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ανεργίας, δεξιοτήτων και Industry 4.0, για πρώτη φορά αφιλτράριστα στον αέρα.Business επικαιρότητα χωρίς αναστολές, με χιούμορ και έντονη διάδραση.Παρουσιάζουν 💠 Κωνσταντίνος Κίντζιος (@kkintzios) 💠 Σπύρος Ανδριανός (@spyrando)

More Business podcasts

About Θα Σας Ειδοποιήσουμε

"Θα Σας Ειδοποιήσουμε"🔔 Το Νο1 Business Show της χώρας! 👉Όσα ψιθυρίζονται στα “πηγαδάκια” των διαδρόμων των εταιρειών 👉Όσα θα έπρεπε να συζητούνται με ανοιχτές εταιρικές πόρτες 👉Όσα πολλοί δειλιάζουμε να κοινοποιήσουμε 👉Όσα “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι” Θέματα κουλτούρας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, ανεργίας, δεξιοτήτων & Industry 4.0, βγαίνουν για 1η φορά αφιλτράριστα στον αέρα! Business επικαιρότητα! Νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή! 💠Κωνσταντίνος Κίντζιος 💠Σπύρος Ανδριανός
Podcast website

Listen to Θα Σας Ειδοποιήσουμε, Prof G Markets and many other podcasts from around the world with the radio.net app

Get the free radio.net app

  • Stations and podcasts to bookmark
  • Stream via Wi-Fi or Bluetooth
  • Supports Carplay & Android Auto
  • Many other app features
Social
v8.2.2 | © 2007-2026 radio.de GmbH
Generated: 1/7/2026 - 4:10:24 AM